20 Bin liraya alınabilecek arabalar?

Araba zamanla hayatı kolaylaştıran bir araç olmaktan çıkıp hayatımızda özel bir yere sahip oldu. Kimi eşler kocaları için 'bana bu kadar özen göstermiyor' şeklinde yorumlar yaparken kimileri ise hayatlarındaki en önemli varlığın arabaları olduğunu iddia ediyor. Hayatımızda bu kadar önemli yere sahip olan arabalardan 20 bin liraya alınabilecek araba modellerini sizler için derledik işte onlardan bazıları:

1-) Hyundai Accent Era : 18.000 TL  (Fotoğrafa tıklayarak 2.sayfaya geçebilirsiniz)
Model: 2004                                                                                                                                  İleri
Yakıt: Dizel
Vites: Manuel 
Motor Gücü: 82 HP
Ne yakar? : 
  • Şehir içi: 8.0 lt \ 100 km
  • Şehirler arası: 5.3 lt \ 100 km
  • Karma yakıt: 6.3 lt \ 100 km

Bilgilendirme

Ne Yakar? Veri Tabanında bulunan tüm bilgiler tamamen kullanıcılarından alınan yakıt tüketim değerleri doğrultusunda hazırlanmış olup firmaların yayınladığı; gerçeği yansıtmayan yakıt değerlerine ASLA başvurulmamıştır. Yakıt değerinin yanlış yazıldığını düşündüğünüz aracı, menü de bulunan Şikayet Et kısmından bildiriniz. Yardımcı olmak için menü de bulunan Veri Girişi kısmından Marka ve Modellerin yakıt tüketim değerlerinin girişini yapabilirsiniz.


 

En Çok Arananlar

Son Güncellemeler